Как да изберем зимни гуми за Ауди

Авточасти

Без значение марката и модела автомобил, изборът на зимни гуми е еднакво важен за всички водачи, които проявяват високо ниво на отговорност. За да се движим комфортно и безопасно на пътя, е задължително да се погрижим и за правилния избор на автогуми, които да използваме в условия на дъжд, студ, сняг и заледяване. Те трябва да осигуряват надеждно сцепление, което да не застрашава безопасността по време на пътуване. Купете авточасти втора ръка за Вашия автомобил Ауди и бъдете спокойни за техническата изправност на леката кола. 

Как да изберем зимни гуми за Ауди

Без значение дали става дума за зимни гуми за Ауди, или за други модели и марки леки коли, подходящото техническо оборудване за зимата е еднакво важно за всички автомобили, които са в движение. Дори и да заложите на втора употреба авточасти, те отново могат да са с високо качество и дълъг експлоатационен живот. Изберете гуми в подходящ размер от онлайн магазин Карко .

За да успеем да се похвалим с успешен избор на зимни автогуми за Ауди, трябва да обърнем внимание на някои по-важни обстоятелства:

  • Вид на колелата – за зимата, летни, всесезонни, симетрични, асиметрични, комбинирани;
  • Ширина на колелата;
  • Структура на каркаса;
  • Товароносимост и скоростен индекс;
  • Посока и страна на въртене, конструкция, налягане и максимално натоварване;
  • Марка и предназначение на гумите – за Ауди A4, A3 или А6.

Със сигурност ще ни е нужно малко време, за да изберем правилните авточасти за автомобил Ауди. За целта е добра идея да се консултираме със специалисти в магазин, които ще ни ориентират какво да изберем. 

Какви размери има

Автогумите стандартно се предлагат в следните размери: 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 цола и така до 540 цола. Какво е добре да изберем? Много е важно да обърнем внимание на сегашните автогуми, които използваме, за да не се лутаме излишно в необятния свят на стоки за автомобили Audi и не само. В магазин Карко ще откриете много на брой модели зимни гуми за леката кола, които ще Ви дадат шанс да бъдете изрядни в подготовката за зимата тази година.

Защо да ги купим втора употреба

Зимните автогуми втора употреба за Audi са бюджетно, но също толкова надеждно решение, колкото чисто новите авточасти. Те са предпочитан избор от страна на мнозина, защото ни дават възможност да подготвим колата си за идващата зима, без да се стига до финансов колапс. Извършете нужната смяна на колелата най-късно до 15-ти ноември, защото това е законовият срок, който всеки трябва да спазва.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *